ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΜΕ ΚΑΡΤΑ

PAYPAL

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής. Το έξτρα κόστος είναι 2€

Απλά δίνετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier τη στιγμή που θα σας παραδώσει το δέμα σας.

*Εξαιρούνται ορισμένες κατηγορίες προϊόντων

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK:
ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΒΑΝ: GR8801407320732002330000079

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό και ο κωδικός της Παραγγελίας σας.

Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα προτείνουμε να μας στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στη διεύθυνση:

info@beathletic.gr

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 300 7378.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ / MASTERPASS


Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας μέσω του ασφαλή περιβάλλοντος της Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL


Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
Εφόσον διαθέτετε ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Πληρωμή μέσω Paypal» κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής.

Δείτε ΕΔΩ τι είναι το Paypal.