ΤΡΟΙΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Οι αγορές σας αποστέλλονται με την SPEEDEX Courier.
Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν καταχωρηθεί έως το μεσημέρι καθημερινής ημέρας και Σαββάτου (σε σπάνιες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να αποσταλεί την επόμενη μέρα). Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει ένα προϊόν στα χέρια του αγοραστή είναι μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες μέρες (Συνήθως η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη, εκτός νησιά, δυσπρόσιτες περιοχές και Πελοπόννησο που η παράδοση γίνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες). 

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 3 ευρώ ανεξαρτήτως βάρους και όγκου προϊόντων για παραγγελίες με συνολική αξία μικρότερη των 50€.

Αν το συνολικό ποσό (χωρίς τα μεταφορικά) της παραγγελίας σας είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 50€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 18:00
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα ειδοποιητήριο για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή του δέματος σας.

Για αποστολές στην Κύπρο η στο εξωτερικό το κόστος εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο και υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.