ΤΡΟΙΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι αγορές σας αποστέλλονται με την SPEEDEX Courier ή την ACS Courier, ανάλογα την περιοχή σας.
Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν καταχωρηθεί έως το μεσημέρι καθημερινής ημέρας και Σαββάτου (σε σπάνιες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να αποσταλεί την επόμενη μέρα). Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει ένα προϊόν στα χέρια του αγοραστή είναι μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες μέρες (Συνήθως η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη, εκτός νησιά, δυσπρόσιτες περιοχές και Πελοπόννησο που η παράδοση γίνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες). 

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 3 ευρώ ανεξαρτήτως βάρους και όγκου προϊόντων για παραγγελίες με συνολική αξία μικρότερη των 50€.

Αν το συνολικό ποσό (χωρίς τα μεταφορικά) της παραγγελίας σας είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 50€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 18:00
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα ειδοποιητήριο για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή του δέματος σας.

Για αποστολές στην Κύπρο η στο εξωτερικό το κόστος εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο και υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν απο το κατάστημα μας.
Μετά την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την παραλαβη της παραγγελίας σας.
Ο απαιτούμενος χρόνος επεξεργασίας εξαρτάτε από την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.
Αν κάνετε την παραγγελία σας καθημερινή πριν της 14:00 θα ενημερωθείτε την ίδια ημέρα για την παραλαβή. Διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Διεύθυνση Παραλαβής:
Τέρμα Ευξείνου Πόντου
66100 Δράμα

Τηλ: 210 300 7378
E-mail: info@beathletic.gr