ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ προϊόντων

Στο beathletic.gr, θέλουμε όλα να είναι εύκολα και απλά! Γι αυτό, οι παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν για οποιονδήποτε λόγο.

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω e-mail sales@beathletic.gr ή Τηλεφωνικά στο 210 300 7378.

Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν/μέγεθος από τη σελίδα του beathletic.gr. Το νέο προϊόν αποστέλλεται αμέσως μόλις λάβουμε το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Το κόστος για την επιστροφή εμπορευμάτων από παραγγελίες εντός Ελλάδας, καθώς και η επαναποστολή τους στον καταναλωτή είναι συνολικά 4€. Ισχύει μόνο εάν η επιστροφή γίνει με την Courier που θα σας υποδείξουμε

Μπορεί να γίνει ολική ή μερική επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση των εμπορευμάτων της παραγγελίας.

Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος και της μεταφοράς ξεπερνά το κόστος του προϊόντος με το οποίο αντικαθίσταται τότε το επιπλέον ποσό επιστρέφεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ.

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΟΓΟ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ BEATHLETIC.GR


Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, το beathletic.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική 210 300 7378 ή μέσω e-mail sales@beathletic.gr, από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία.

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.

To beathletic.gr δε δεσμεύεται στην ύπαρξη του επιθυμητού μεγέθους κατά την αλλαγή.
Η δωρεάν αλλαγή ισχύει και στην περίπτωση αλλαγής σε άλλο μοντέλο/μέγεθος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


To beathletic.gr θέλοντας να παρέχει το καλύτερο στον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος.

To προϊόν θα γίνεται δεκτό μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.

Το αίτημα για επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω e-mail sales@beathletic.gr ή Τηλεφωνικά στο 210 300 7378.

Για να προχωρήσετε σε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με την ίδια Kούριερ με την οποία το λάβατε με χρέωση παραλήπτη. (κόστος 3€ το οποίο αφαιρείται από το ποσό επιστροφής).